OFICIAL: Câștigătorii Asia Express 2024. Echipa pe care nimeni nu miza

18 10. 2024, 11:28

Câștigătorii Asia Express 2024. Echipa pe care nimeni nu miza. 

Emisiunea Asia Express 2024 este pe final și se știe deja cine sunt câștigătorii. Câştigătorii Asia Express 2024. Am aflat echipele care ajung în marea finală de la Antena 1 și cine va lua marele premiu din punctul de vedere al fanilor emisiunii.

Nouă echipe se luptă în Asia Express – Drumul Zeilor să câștige marele premiu de 30.000 de euro. Încă din primul episod al reality show-ului, telespectatorii și-au ales echipa favorită. Comentariile au curs pe rețelele de socializare și emisiunea a devenit cel mai vizionat show de televiziune din prime time.

Echipa pe care nimeni nu miza

Pe pagina de Instagram a emisiunii Asia Express a fost postat un poll în care fanii și-au ales echipa favorită, implicit câștigătorii Asia Express 2024. Primele trei locuri sunt disputate de trei echipe extrem de puternice, dar și carismatice.

1. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu (actori și prieteni foarte buni)

2. Nicolai Tand și Sorin Brotnei (chef și artist – relație de naș și fin)

3. Ioana State și Mane Voicu (stand-uperi și prieteni foarte buni)

Cu toate că așa arată clasamentul fanilor, realitatea din cadrul Asia Express 2024 este alta. Cele trei echipe care se bat în marea finală pentru marele premiu de 30.000 de euro sunt altele.

Acestea fiind spuse, potrivit calculelor, în marea finală se luptă pentru marele premiu, Anca Țurcașiu & Andreea Samson, Ioana State & Mane Voicu, Nicolai Tand & Sorin Brotnei. 

Câștigătorii Asia Express 2024 sunt Nicolai Tand și Sorin Brotnei. 

Nicolai Tand și Sorin Brotnei, câștigătorii

Nicolai Tand și Sorin Brotnei vor ajunge în marea finală alături de o altă echipă. Pe lângă premiul cel mare, de 30.000 de euro, câte 15.000 de euro fiecare, cei doi vor primi pentru fiecare etapă câte 2.500 de euro. Pentru că au jucat toate cele 11 etape, înseamnă 27.500 de euro. În total, fiecare concurent câștigător va primi câte 42.500 de euro.

foto: social media